Vrancea: Bărbatul care a provocat accidentul de pe DN 2 era sub influenţa drogurilor

Poliţiştii din Vrancea au reţinut bărbatul care, joi seară, a provocat un accident de circulaţie pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa, constatând că era sub influenţa substanţelor inhterzise. Dintre cele cinci persoane rănite, una a decedat.

Share

Rl online 0 comentarii

14.09.2018 - 12:00

Potrivit purtătorului de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, joi seară, pe DN 2 E 85, în afara localităţii Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galati, a condus un autoturism din direcţia Garoafa către Focşani,  a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism.

Iniţial, a rezultat rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor trei persoane. Ulterior, şoferiţa de 25 de ani a murit la spital, în timp ce mama ei de 53 de ani a fost grav rănită.

În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două maşini, care circulau pe direcţia Garoafa-Focşani.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanţe interzise.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de vineri, gălăţeanul va fi prezentat  instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii