Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Violeta Alexandru: Gabriela Firea este apogeul incompetenţei şi populismului

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a acuzat-o pe primarul general, Gabriela Firea, de faptul că ar fi "apogeul incompetenţei şi populismului", adăugând că Bucureştiul are un "potenţial fantastic", dar este afectat de traficul "infernal" şi mizeria de pe străzi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2019 - 21:17

"(PSD, n.r.) a făcut totul exact pe dos - şi la Guvern, şi la primăriile din ţară. A făcut practic totul praf, a promovat doar pile şi incompetenţi, iar astăzi românii s-au săturat de acest lucru. Normalitatea trebuie să reînceapă în Capitală. Gabriela Firea este vârful, apogeul incompetenţei şi populismului şi trebuie să arătăm cu o echipă serioasă că se poate face treabă în Bucureşti. Să oferim - îmi doresc şi ştiu că se poate - o guvernare care să aşeze competenţa, meritocraţia, seriozitatea, priceperea pe primul loc, care să facă din transparenţă şi respect pentru oameni o cutumă şi o regulă, nu un moft", a apreciat ea în cadrul Adunării regionale a organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, a oferit ca exemplu administraţia de la Sibiu şi a precizat că dacă vor prelua conducerea primăriei, liberalii se vor promova proiecte care să aducă investiţii în calitatea serviciilor.

"Normalitatea trebuie să însemne cu mult mai mult decât să luptăm, aşa cum am făcut-o în serile din Piaţa Victoriei. (...) În acest oraş fantastic, cu un potenţial extraordinar, ne-am săturat de traficul infernal şi de poluare, de şcoli blocate la nivelul anilor '90 şi de mizeria de pe străzi. Ne-am săturat de spectacole kitsch, de iepuraşi, de vouchere şi de tot felul de alte forme prin care, practic, ne jignesc inteligenţa. (...) Practic avem şi un termen de comparaţie. Mergeţi la Sibiu să vedeţi ce a făcut actualul şi viitorul preşedinte al României, alături de echipa sa, atunci când era primar. Acest om face lucruri serioase. Şi aceasta este reţeta pentru transformarea unui oraş. Noi, liberalii bucureşteni, vom lupta să arătăm că oamenii pot face lucruri serioase dacă sunt dedicaţi comunităţii, dacă sunt serioşi, dacă nu urmăresc alte interese în afara binelui public", a mai spus ea.

Comentarii