Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vin ninsorile! Cod Galben de vreme rea pentru 11 județe din România!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări de vreme rea, cod galben, în 11 judeţe (Alba, Dâmboviţa, Vâlcea, Argeş, Gorj, Braşov, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Caraş-Severin, Sălaj), valabile astăzi până la ora 14.00.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2020 - 08:32

Avertizarea vizează fenomene meteorologice de precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, iar la munte treptat vor predomina ninsorile.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

CNAIR precizează că toate direcţiile sale regionale sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În cele 11 judeţe aflate sub cod galben de ninsori moderate cantitativ, respectiv Braşov, Sibiu, Alba, Cluj, Sălaj, Caraş-Severin, Hunedoara, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea şi Gorj, nu au fost semnalate artere rutiere întrerupte din cauza condiţiilor meteorologice.

Traficul se desfăşoară în condiţii normale pe A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, DN1 Bucureşti-Braşov şi DN7 Bucureşti-Sibiu, carosabilul fiind predominant umed.

Reamintim că traficul rutier este închis pe toată perioada sezonului rece pentru toate categoriile de autovehicule, astfel:

- DN 7C (Transfăgărăşan) între km. 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada), până la data de 30.06.2021;

- DN 67C (Transalpina) - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat);

- DN 17D (Valea Mare, jud. Bistriţa-Năsăud - Cârlibaba, jud. Suceava);

- DN 1R (Poiana Horea, jud. Cluj - Matiseşti, jud. Alba).

Citește totul despre:

Comentarii