13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO/FOTO Teribilul accident de la Slătioara, transmis pe Facebook

VIDEO/FOTO Teribilul accident de la Slătioara, transmis pe Facebook

Din înregistrarea video se observă că autoturismul în care se afla pasagerul intră în Slătioara dinspre Piatra Olt, se întâlnește cu mai multe mașini care circulau din direcția opusă și, după o curbă ușoară la dreapta, intră în coliziune frontală cu un autoturism pătrunde pe contrasens, scrie Olt-alert.ro

După impact, filmarea nu s-a oprit, înregistrând cuvintele localinicilor care încercau să salveze victimele.

Vă avertizăm că imaginile din înregistrarea video au un puternic impact emoțional.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, șoferul vinovat de producerea accidentului a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism.

„Soferul unui autoturism, care se afla sub influenta alcoolului, a pierdut controlul asupra directiei de mers pe DJ 677, în comuna Slatioara, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism”, a declarat Grigorescu.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a scăpat cu viață. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost o îmbibație alcoolică de 0.58 mg/l în aerul expirat.

Șoferul autoturismului care circula regulamentar și o pasageră din celălalt autoturism, găsiți de echipajele de intervenție inconștienți, în stop cardio-respirator, au decedat pe loc, în ciuda efortului depus de cadrele medicale care au încercat să îi resusciteze pe răniți.

„Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani, și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism.

 

Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

 

 

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

 

 

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...
Ultima oră
Pe aceeași temă