Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook/ Petruţ Ghiţă

VIDEO. Singurul cadet român din SUA i-a oferit lui Trump drapelul României

Petruţ Ghiţă, un tânăr de 23 de ani din Piteşti, este singurul român şi european care a absolvit în 2019 Academia Forţelor Aeriene din Statele Unite.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2019 - 16:49

La ceremonia de absolvire, tânărul cadet i-a oferit preşedintelui Donald Trump un patch cu steagul României. 

„I-am strâns mâna preşedintelui Donald Trump, spunându-i că este o onoare pentru mine să îl întâlnesc. I-am mulţumit pentru şansa pe care o oferă studenţilor internaţionali de a trece printr-o academie ca aceasta. El m-a felicitat şi mi-a urat succes în continuare. L-am întrebat dacă pot să îi ofer un mic cadou şi după ce a acceptat, i-am întins un patch cu steagul României. Înainte să îl bage în buzunarul interior al sacoului, l-a arătat publicului. Nu am avut decât câteva secunde la dispoziţie”, a declarat Petruţ Ghiţă.

 

Comentarii

loading...