Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Record mondial la Alba Iulia, pentru o hartă din oameni

Peste 4.800 de persoane au stabilit, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare hartă a unei ţări formată din oameni, în interiorul căreia a fost format şi numărul 100, simbolizând Centenarul Marii Uniri.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2018 - 19:11

Oraşul a intrat astfel în Guinness World Records.

Cei 4.807 participanţi au venit din 70 de localităţi din aproape toate zonele istorice ale României.

Participanţii - care s-au adunat în Cetatea Alba Carolina - au evidenţiat harta României cu ajutorul pelerinelor negre, iar cu pelerine albe au evidenţiat numărul 100. La final, cu ajutorul unor şepci roşii, galbene şi albastre, ei au format harta României. 

Alba Iulia a intrat astfel în Guinness World Record pentru cea mai mare hartă a unei ţări formată din oameni. Vechiul record a fost stabilit în februarie, când 3.466 de oameni au format harta Myanmar-ului. 

Comentarii

loading...