15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Proteste în Piața Victoriei față de restricțiile impuse

VIDEO Proteste în Piața Victoriei față de restricțiile impuse

Protestatarii sunt nemulțumiți de obligativitatea purtării măştii de protecţie, iar alţii vor ca pieţele agro-alimentare să rămână deschise.

Organizarea evenimentul s-a realizat prin intermediul rețelelor sociale, iar persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern care vor intra în vigoare luni.

Mulţi dintre protestatari nu poartă masca de protecţie, iar cei care au asupra loc masca nu o poartă în aşa fel încât să le acopere nasul şi gura.

Un bărbat prezent la protest afişează o pancartă pe care a scris că masca de protecţie este „simbolul opresiunii şi ignoranţei”.

 

Un altul a declarat că poartă masca de protecţie doar atunci când intră în spaţii comerciale, fiindcă nu are de ales, dar se arată convins că nu este nevoie de purtarea acesteia. 

Unul dintre protestatari a afişat o  pancartă pe care scrie ” In iad cu masonii satanişti care ne conduc” iar alţii au pancarte cu numeroase mesaje anti-mască şi anti-vaccinare. 

Un alt protestatar consideră că oamenii bolnavi trebuie să stea în carantină, iar cei sănătoși să meargă la muncă.

Organizatorul acestui eveniment a mărturisit că aceste măsuri sunt aberante, iar masca nu poate proteja oamenii de virus, ci ne face mai mult rău.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă