Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Petre Daea, profund îngrijorat de samulastra din culturile de rapiță

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat miercuri, pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile şi grindina, au generat pierderi „extraordinare de producţie”, pentru fermierii care deţin culturi de rapiţă.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2018 - 18:11

Pierderile de recoltă…de rapiţă, aici a fost o cultură de rapiţă, iartă cât s-a pierdut, ce densitate formidabilă a samulastrei. Extraordinar, aici s-au pierdut cantităţi enorme”, a apreciat ministrul Agriculturii într-un videoclip postat pe Facebook, citat de Mediafax.

„Iată cum am pierdut din rapiţă în momentul recoltării, sau chiar înaintea recoltării, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care ne-a creat o asemenea situaţie. O pierdere extraordinară de producţie şi se poate vedea această pierdere ca urmare a precipitaţiilor căzute, care au creat condiţii favorabile pentru răsărirea seminţelor care au căzut pe sol”.

Petre Daea a mai precizat că de-a lungul carierei sale, nu a mai întâlnit astfel de pierderi în culturile de rapiţă.

Comentarii

loading...