VIDEO. Gabriela Firea, mesaj de ultimă oră pentru bucureșteni

Gabriela Firea recomandă bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante, în contextul în care s-a constatat o creştere notabilă a traficului rutier în Capitală, după anunţul privind relaxarea restricţiilor începând cu 15 mai.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2020 - 17:14

"Înţeleg pe deplin nerăbdarea oamenilor după atâtea zile de izolare şi restricţii, dar trebuie să fim conştienţi cu toţii că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorităţi poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureştenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante şi să respecte regulile de igienă şi de distanţare socială", scrie Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Ea precizează că a evaluat, joi, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliţiei Locale şi cu directorul executiv al Direcţiei Transporturi, situaţia traficului crescut, precum şi modul în care transportul public de suprafaţă a fost adaptat condiţiilor de criză.

Comentarii