VIDEO: Copil de 13 ani, snopit în bătaie de părinții unei fetițe lovită cu mingea de acesta

Un băiat de 13 ani a fost bătut de mama și tatăl unei fetițe lovită cu mingea într-un parc din localitatea Parța, Timiș. Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 11:50

Un copil de 13 ani a fost bătut în parc de mama unei fetițe după ce micuța a mers acasă și s-a plâns că a fost lovită cu o minge. Scenele violente au fost filmate de un alt copil aflat în parcul din localitatea Parța, județul Timiș, și arată cum femeia se urcă la un moment dat peste copilul trântit la pământ și continuă să-l lovească peste cap cu palmele și cu pumnii. Ulterior, băiatul a fost luat la palme și de tatăl fetiței, acesta trântind-ul cu violență de pământ și fracturându-i clavicula.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Parţa un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat fizic de către doi adulţi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Timiș.

Comentarii