Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Campania USR "Fără penali", ironizată pe internet

Inițiativa denumită „Fără penali în funcții publice” a fost lansată de activiști civici și de USR cu menirea de a strânge semnături pe baza cărora să se modifice Constituția în sensul întăririi luptei anticorupție.

Rl online 0 comentarii

01.11.2018 - 22:59

Dar, în mod șocant, această acțiune de asanare a corupției se bazează pe o uriașă fraudă. Conform datelor de până acum, în doar două județe s-au adunat, în sprijinul campaniei de modificare a Constituției, peste 10.000 de semnături falsificate. Cu alte cuvinte, inițiatorii campaniei anticorupție comit, ei înșiși, o infracțiune.

Organizatorii campaniei „Fără Penali” susțin că au strâns, în sprijinul demersului lor de modificare a Constituției, peste un milion de semnături din întreaga țară și că în peste jumătate dintre județele României numărul de semnături colectate trece de 20.000.

Comentarii

loading...