VIDEO Bătrân tâlhărit în scara blocului de un bărbat care i-a furat 500 de euro şi un telefon

Un bărbat de 75 de ani din municipiul Galaţi a fost atacat, în scara blocului în care locuieşte, de un alt bărbat, care după ce l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele i-a furat 500 de euro şi un telefon mobil. Atacatorul a fugit şi nu a fost prins până în prezent.

Share

Rl online 0 comentarii

15.01.2019 - 11:17

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, fapta a fost comisă, luni, în jurul orei 11.00, în scara unui bloc dintr-o zonă aproape centrală a Galaţiului. Un bărbat de 75 de ani a fost atacat în scara blocului în care locuieşte de un alt bărbat care, prin violenţă, l-a deposedat de 500 de euro şi de un telefon mobil.

"În scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe presupusul atacator, care este un bărbat de 36 de ani din municipiul Galaţi. El se sustrage cercetărilor. Colegii mei desfăşoară toate activităţile necesare depistării acestuia", a declarat Costin.

Poliţiştii au la dispoziţie o filmare realizată în scara blocului în care locuieşte bătrânul atacat. Din filmare se poate observa cum bătrânul este lovit în mod repetat de agresor, inclusiv în zona capului. Înainte de a fi fost atacat, bătrânul ar fi schimbat bani la o unitate bancară din centru şi ar fi fost urmărit în scara blocului de atacator, care l-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi posibil cu un obiect metalic.

După bătaie, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, având numeroase leziuni grave.

Poliţiştii au stabilit că agresorul are 36 de ani şi este recidivist, fiind eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Potrivit unor surse judiciare, în trecut el a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie.

Comentarii