Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Angajații Metrorex caută explicații pentru exploziile de la metrou

Exploziile și fumul degajat care au creat panică duminică seara în stația de metrou Tineretului sunt puse, deocamdată, pe seama unor defecțiuni tehnice la garnitura de tren.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2020 - 09:48

Exploziile repetate de la garnitura de metrou care tocmai ce se punea în mișcare în cursul serii de duminică în stația Tineretului au creat panică atât în rândul pasagerilor din vagoane cât și printre călătorii care erau pe peronul stației.

Cu toții au ieșit în fugă din stația de metrou, speriați de zgomotul exploziilor, de flăcări dar și de cantitatea mare de fum degajată. Timp de o oră nicio garnitură de tren nu a oprit în stația Tineretului.

Metrorex a anunțat în cursul serii că totul s-a produs ca urmare a unei defecțiuni la trenul care circula pe firul 2 și că s-a intervenit prin acțiuni de remediere și de degajare a situației iar circulația pe magistrală a fost reorganizată din mers.

„Precizăm că stația de metrou Tineretului se află pe Magistrala a 2 a care este propusă pentru modernizare, fiind necesară realizarea și modernizarea instalației Interlocking. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru întețegere!”, au transmis cei de la Metrorex.

În cursul dimineții, angajații Metrorex au trecut la verificarea amănunțită a garniturii de tren pentru a identifica exact cauzele producerii exploziilor repetate și a încerca astfel să elimine posibilitatea repetării unui astfel de incident.

Comentarii