7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO. Angajații Metrorex caută explicații pentru exploziile de la metrou

VIDEO. Angajații Metrorex caută explicații pentru exploziile de la metrou

Exploziile repetate de la garnitura de metrou care tocmai ce se punea în mișcare în cursul serii de duminică în stația Tineretului au creat panică atât în rândul pasagerilor din vagoane cât și printre călătorii care erau pe peronul stației.

Cu toții au ieșit în fugă din stația de metrou, speriați de zgomotul exploziilor, de flăcări dar și de cantitatea mare de fum degajată. Timp de o oră nicio garnitură de tren nu a oprit în stația Tineretului.

Metrorex a anunțat în cursul serii că totul s-a produs ca urmare a unei defecțiuni la trenul care circula pe firul 2 și că s-a intervenit prin acțiuni de remediere și de degajare a situației iar circulația pe magistrală a fost reorganizată din mers.

„Precizăm că stația de metrou Tineretului se află pe Magistrala a 2 a care este propusă pentru modernizare, fiind necesară realizarea și modernizarea instalației Interlocking. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru întețegere!”, au transmis cei de la Metrorex.

În cursul dimineții, angajații Metrorex au trecut la verificarea amănunțită a garniturii de tren pentru a identifica exact cauzele producerii exploziilor repetate și a încerca astfel să elimine posibilitatea repetării unui astfel de incident.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă