Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

VIDEO. Alegătorii din Deveselu s-au bucurat de victorie la mormântul primarului reales

Mai mulți locuitori din comuna Deveselu au mers duminică noapte în cimitir după ce l-au votat pe Ion Aliman, primar PSD decedat în 17 septembrie dar rămas în continuare pe buletinele de vot la alegerile locale.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2020 - 12:07

Alegătorii din Deveselu s-au bucurat de victoria în alegeri la mormântul primarului pe care l-au votat deși aceasta a decedat de aproape două săptămâni.

„Domnule primar, să ştiţi că i-am bătut la c... gol! E victoria dumneavoatră! V-o dedicăm! Şi pe viitoarea tot dumneavoatră v-o dedicăm. Să ştiţi că o să fiţi mândru de noi. Ştiu că de acolo, de sus, ne vegheaţi. Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, se aude într-un filmuleț făcut la mormântul lui Ion Aliman și postat pe Facebook.

Mai bine de 1.000 alegători dintre cei 1.600 cetățeni cu drept de vot înscriși pe listele electorale permanente din comuna Deveselu nu au ținut cont că primarul de 57 ani a murit în data de 17 septembrie după ce s-a infectat cu Covid-19 și l-au votat deși era evident că nu mai are cum să conducă Primăria din localitate pentru următorii 4 ani.

Votul oamenilor face ca PSD să dețină majoritate în Consiliul Local Deveselu iar viceprimarul desemnat să asigure interimatul până la stabilirea datei la care vor avea loc alegeri pentru desemnarea unui alt primar.

Comentarii