Viceprimarul Ploieștiului, prezent la deschiderea anului școlar

Viceprimarul Ploieștiului, prezent la deschiderea anului școlar

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2018 - 17:29

Cristian Mihai Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, a participat la deschiderea festivă a anului școlar în cadrul a trei unități de învățământ fanion ale orașului - Colegiul Național I.L.Caragiale, Școala Gimnazială Ioan Alexandru Bassarabescu și Școala Gimnazială Toma Caragiu.

„Le doresc tuturor elevilor din Ploiești mult suces în noul an școlar, iar dascălilor, putere de muncă și multă răbdare. În calitate de viceprimar al Ploieștiului, m-am implicat și am urmărit îndeaproape lucrările de modernizare, reparații și igienizări desfășurate în unitățile de învățământ din municipiu. Sper că am reușit să vă întâmpinăm cu clase curate și condiții propice pentru a învăța. Rolul nostru, al celor din administrație, nu se oprește aici. Vă asigur de tot sprijinul meu în ceea ce privește asigurarea unor condiții cât mai bune în școli, grădinițe și creșe, dar și în susținerea dezvoltării intelectuale a Ploieștiului. Să aveți un an școlar cu performanțe, reușite și noroc!”, a postat viceprimarul pe pagina sa de facebook.

De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a absolvit Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. În 2012 a câștigat un mandat de consilier local pe listele PSD, iar în anul 2015 a fost ales viceprimar al orașului. Din octombrie 2015 deține funcția de președintele a filialei PSD Ploiești, iar în acest an a fost desemnat candidatul partidului pentru funcția de primar, la alegerile locale din 2020.

 

 

 

Comentarii