Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam photos

Viceprimarul Capitalei: Compania de salubritate refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că în Capitală, compania de salubritate Romprest refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină.

Share

Rl online 0 comentarii

28.03.2020 - 15:43

Bădulescu a spus că aceștia invocă ”incompatibilitate politică” și a spus că Primăria Capitalei va solicita desfacerea contractului.

”Vreau să anunț faptul că firma de salubritate Romprest refuză cu nonșalanță să ridice gunoiul de la centrele de carantină din Capitală. Este inacceptabil așa ceva! Ei vin și invocă tot felul de prostii și spun că nu li s-a plătit factura și nu sunt compatibili ca și culoare politică.

Așa ceva nu este posibil, să lași o săptămână gunoiul neridicat la centrele de carantină! Am sesizat Poliția!

Vom merge până acolo încât vom cere desfacerea contractului cu această companie. Nu este acceptabil așa ceva!”, a spus Aurelian Bădulescu.

Comentarii