Avocatul Dan Stan, infectat cu Covid-19, a murit la spitalul din Timișoara. (FOTO: Facebook - Marcel Vela)

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, infectat cu Covid-19, a murit în spital

Avocatul Dan Stan, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a murit în zorii zilei de duminică la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara din cauza complicațiilor date de infecția cu Covid-19.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2020 - 12:24

Anunțul decesului a fost făcut duminică dimineață de Marcel Vela, ministrul de Interne, printr-o postare pe Facebook.

„Sunt foarte trist şi am acel sentiment de gol în suflet, pe care îl ai atunci când pierzi pe cineva drag. Un prieten, un camarad, un om special, un adevărat român şi patriot ne-a părăsit şi s-a ridicat la Cer! Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârşit, liberal şi prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni şi nevoile lor a plecat... Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgenţă. Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă şi să salvăm cât mai multe vieţi.”, a postat Marcel Vela.

Fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, avocatul Dan Stan ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin când s-a infectat cu noul coronavirus.

El se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara iar duminică dimineață, la ora 4.30, inima sa a încetat să mai bată iar eforturile medicilor de a-l readuce la viață au fost inutile.

Comentarii