Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Academia Forțelor Terestre

Vicepremierul Raluca Turcan a primit onorul din partea generalilor și coloneilor

Raluca Turcan a fost prezentă, în calitate de vicepremier, la Academia Forțelor Terestre de la Sibiu și a primit onorul din partea ofițerilor de rang înalt.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 21:37

Vicepremierul Raluca Turcan a reprezentat Guvernul României la ceremonia de înălțare în grad a absolvenților Academiei Forțelor Terestre de la Sibiu.

Ceremonia s-a desfășurat vineri, 31 iulie. "Ofițerii au fost felicitați de șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general maior Iulian Berdilă, care le-a oferit placheta Statului Major al Forțelor Terestre și de către viceprim-ministrul Guvernului României, Raluca Turcan", a anunțat Academia Forțelor Terestre.

Potrivit unor imagini postate pe Internet chiar de Academia Forțelor Terestre, Raluca Turcan, care este civil, a primit onorul din partea ofițerilor prezenți la ceremonia militară, iar această situație a generat multiple comentarii printre militari, care s-au declarat șocați și nemulțumiți.

"O rușine pentru cei care trimit la asemenea evenimente o persoană care nu are treabă cu sistemul militar", este unul dintre comentariile de pe Facebook. Alte comentarii sunt însă mult mai acide.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, "conducerea MApN a fost reprezentată, în fața celor 198 de absolvenți, de Simona Cojocaru, secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, și de șeful Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Iulian Berdilă". MApN nu face nicio referire la vicepremierul Raluca Turcan.

Comentarii