Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vestul Sălbatic la Timișoara. Un tren a fost atacat cu un foc de armă

Un foc de armă a fost tras în timpul nopţii de miercuri spre joi asupra unui tren de persoane care circula de la Timişoara la Reşiţa, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nu au fost persoane rănite.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 13:21

UPDATE 13:15 - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în urma cercetărilor efectuate cu privire la incidentul feroviar care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, s-a ajuns la concluzia că nu sunt suficiente dovezi că a fost folosită o armă de foc cu care s-a tras în trenul de persoane care circula pe ruta Timişoara – Reşiţa.

„În urma incidentului sesizat prin intermediul unui apel de urgenţă 112 în data de 29.08.2018, ora 22.17, poliţiştii au prezentat dosarul procurorului de caz, care a încadrat fapta ca fiind infracţiune de distrugere. Din cercetările efectuate nu se poate concluziona că a fost folosită o armă de foc, specialiştii criminalişti urmând să stabilească natura obiectului care a spart geamul trenului Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, printr-o expertiză fizico-chimică. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a informat IPJ Caraş-Severin, citat de Mediafax.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, miercuri seara, Poliţia Transporturi Feroviare Reşiţa a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane aparținând operatorului privat Regio Călători 16.113 Timişoara – Reşiţa s-a tras din exterior un posibil foc de armă.

Potrivit, incidentul a avut loc imediat după ce trenul a plecat din gara Colţan, din judeţul Caraş-Severin. Din fericire, nicio persoană aflată în tren nu a fost rănită. „Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraş-Severin.

Comentarii