Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vela, apel către Diaspora: ”De Paști, rămâneți în țările în care locuiți!”

Marcel Vela, le-a transmis, sâmbătă, românilor din străinătate să nu vină în ţară de Paşte. "Rămâneţi acasă, în ţările unde locuiţi şi faceţi acolo sărbătărorile în pace şi linişte".

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2020 - 16:22

Marcel Vela a făcut un apel către "fraţii din diaspora", la finalul declaraţiilor de presă de sâmbătă.

"Rămâneţi acasă, în ţările unde locuiţi şi faceţi acolo sărbătorile în pace şi linişte. Aici vom fi obligaţi să vă invităm să locuiţi în spaţii de carantinare instituţionalizată. Acest lucru nu ne face bine nici dumneavoastră, nici familiilor care vă iubesc. Vă mulţumesc că înţelegeţi acest lucru", a spus el.

Vela a afirmat că depinde doar de noi cât de repede se va încheia această perioadă.

"Vă pot garanta că vom ieşi din această situaţia grea şi vom fi împreună, cât de repede depinde doar de noi. Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe dumneavoastră, dragi compatrioţi, oriunde vă aflaţi", a încheiat el.

Comentarii

loading...