Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vaslui: Aglomeraţie la Serviciul de Eliberare a Paşapoartelor

Angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Vaslui se confruntă cu o avalanşă de cereri, pe data de 1 august aceştia emiţând cel mai mare număr de paşapoarte din ultimii zece ani - 265 de documente.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.08.2018 - 13:35

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Instituţia Prefectului Vaslui, în primele trei zile ale lunii august au fost înregistrate creşteri semnificative în ceea ce priveşte solicitarea de eliberare a paşapoartelor simple.

"Între 1 şi 3 august au fost primite 638 de cereri, cu 27% mai multe faţă de primele trei zile lucrătoare din luna iulie şi cu 23% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. Pentru a putea răspunde volumului mare de solicitări înregistrate mai ales în sezonul estival al anului, la nivelul SPCEEPS Vaslui au fost dispuse o serie de măsuri organizatorice, precum prelungirea timpului de lucru cu publicul, până la ora 18,30, şi deschiderea celui de-al patrulea ghişeu", se arată în comunicat.

Zilnic se eliberează 220 de bonuri de ordine, la care se adaugă 68 de persoane care s-au programat online, iar pentru fiecare cerere s-a alocat un timp de prelucrare de şapte minute, mai menţionează sursa citată.

Comentarii