Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vârful epidemiei va fi între 20 aprilie și cinci mai, estimează premierul Orban

Vârful epidemiei de coronavirus în România va fi între 20 aprilie şi 5 mai, iar din acest motiv este necesară menținerea stării de urgență, consideră premierul Orban.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.04.2020 - 23:53

"Prelungirea stării de urgenţă este absolut necesară din cauza prognozelor în ceea ce priveşte evoluţia epidemiei. Ele sunt între varianta optimistă şi varianta mai puţin optimistă, vârful epidemiei va fi între 20 aprilie şi 5 mai. Ca atare, până nu s-a ajuns la un vârf al epidemiei, la un vârf maxim de îmbolnăviri, este absolut necesară menţinerea acestor măsuri care nu alt scop decât să apere sănătatea cetăţenilor şi să-i ferească de riscul de a se îmbolnăvi", a declarat premierul Ludovic Orban, marţi seară, la postul de televiziune Realitatea Plus.

Comentarii

loading...