Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Valer Dorneanu, reales preşedinte al Curţii Constituţionale

Valer Dorneanu a fost reales, marţi, în funcţia de preşedinte al Curţii Constituţionale a României (CCR) pentru un mandat de trei ani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2019 - 16:08

"În urma votului secret, cu majoritatea voturilor judecătorilor, domnul prof.univ.dr. Valer Dorneanu fost reales în funcţia de preşedinte al Curţii
Constituţionale, pentru un mandat de trei ani", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Curtea Constituţională.
 
Alegerea a avut loc în reuniunea plenului CCR, după ce Cristian Deliorga şi Gheorghe Stan au depus jurământul de învestitură.

Conform sursei citate, marţi, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui României, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, a vicepreşedintelui Senatului şi a judecătorilor Curţii Constituţionale a României, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de judecător al Curţii Constituţionale de către Cristian Deliorga şi Gheorghe Stan.
 
Cei doi au fost numiţi judecători la CC pentru un mandat de nouă ani, prin Hotărârea Senatului nr.20 din 7 mai 2019, respectiv Hotărârea Camerei Deputaţilor nr.17 din 7 mai 2019.
 

Comentarii

loading...