Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Valea Oltului: Trafic rutier blocat

Traficul rutier este blocat pe Drumului Naţional 7 – Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, în localitatea Călimăneşti, din cauza apei acumulate de la precipitaţiile abundente şi a aluviunilor scurse de pe versanţi, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2018 - 11:48

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că traficul rutier va fi deviat pe DN 7CC, centura de ocolire a localităţii Călimăneşti, după ce pe Valea Oltului nu se mai poate circula din cauza inundaţiilor.

Mai mulţi pompieri militari şi civili intervin, marţi, pentru asanarea apei strânse pe carosabil.

Tot în judeţul Vâlcea, în localitatea Alunu, râul Olteţ a ieşit din matcă şi pune în pericol trei gospodării.

Judeţul Vâlcea se numără printre cele trei judeţe în care a fost instituit codul roşu privind scurgeri importante de pe versanti, torenţi, pâraie, niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol, în bazinele hidrografice ale râurilor Olteţ, Cerna si Olt, între orele 9.30- 20.00. Celelalte două judeţe aflate sub avertizare sunt Gorj şi Argeş.

Comentarii