13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVâlcea: Incendiu la locomotiva unui tren de persoane în care se aflau...

Vâlcea: Incendiu la locomotiva unui tren de persoane în care se aflau aproximativ 20 de pasageri

Cele aproximativ 20 de persoane care se aflau în vagoane nu au avut de suferit şi şi-au continuat drumul cu alte mijloace de transport.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au anunţat că un incendiu a izbucnit, luni seară, la locomotiva trenului de persoane 2072, Podu Olt – Piatra Olt, în Halta CF Ioneşti.

Trenul era compus din locomotivă şi două vagoane, iar incendiul a avut loc în interiorul locomotivei, în compartimentul motor, unde ardea mocnit, cu degajări reduse de fum. Incendiul a izbucnit în timp ce trenul era în mers, fiind observat când trenul a oprit în halta Ioneşti, întrucât era vizibilă o flacără la una din roţi.

Acolo au fost trimise două echipaje de stingere şi unul SMURD.

În tren se aflau aproximativ 20 de persoane, care nu au avut probleme în urma incidentului şi care şi-au găsit un alt mijloc de transport până la destinaţie, spun reprezentanţii ISU Vâlcea.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului o frecare la angrenaje în mişcare (roata) şi că a ars ulei scurs pe motoare.

Incendiul a fost lichidat.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă