Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ursul care se urcase într-un copac, în satul Şirnea, a fost alungat

Ursul care se urcase, miercuri, într-un copac din satul Şirnea, judeţul Braşov, a fost alungat de jandarmi, poliţişti şi localnici, el ajungând la trei kilometri de localitatea respectivă.

Share

Rl online 0 comentarii

22.05.2019 - 21:21

Potrivit Jandarmeriei Braşov, ursul a coborât din copacul în care se urcase, dar apoi s-a căţărat în altul. În cele din urmă, jandarmii, poliţiştii şi localnicii au reuşit să alunge ursul la aproximativ trei kilometri depărtare.

Miercuri, ursul a fost văzut în centrul satul Şirnea, comuna Fundata, lângă şcoala şi biserica din localitate. Acolo s-a deplasat un echipaj de la Postul de Jandarmi Bran, care supraveghează zona, jandarmii folosind două petarde pentru a speria ursul şi a-l alunga în pădure, dar acesta s-a urcat într-un copac şi nu mai cobora de acolo.

Jandarmii au solicitat sprijinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, pentru a trimite în zonă doi reprezentanţi pentru a găsi soluţii ca să alunge ursul din zonă.

 

Comentarii

loading...