4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE Caracal. Criminaliştii au ridicat dintr-o pădure probe ce par a fi...

UPDATE Caracal. Criminaliştii au ridicat dintr-o pădure probe ce par a fi fragmente osoase

Probele ridicate sâmbătă au fost observate de către un bărbat, care a sunat la 112 şi a anunţat poliţia. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul în cauză este reporter.

“În urma unui apel prin SNUAU 112, poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu.

Pentru a se stabili dacă este vorba de fragmente osoase şi dacă acestea sunt umane sau de animal, probele ridicate de la Caracal trebuie trimise la INML.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a ars corpurile victimelor iar rămăşiţele trupului Luizei Melencu le-ar fi aruncat la marginea unei păduri din Caracal. Pe 18 septembrie, DIICOT anunţa că oasele descoperite în zona de lizieră de pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă