13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUnde au avut loc două cutremure de intensitate mică în România

Unde au avut loc două cutremure de intensitate mică în România

Primul seism s-a produs la ora 23.19 în Transilvania, județul Covasna. A avut magnitudinea 2.6 și s-a produs la adâncimea de 97 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 72 km NE de Brașov, 74 km SV de Bacău, 122 km N de Ploiești și 145 km NV de Galați.

La ora 7:01 un alt cutremur s-a produs în Muntenia, la Brăila, la adâncimea de 15 km, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 13 km S de Brăila, 33 km S de Galați, 117 km NV de Constanta, 160 km E de Ploiești.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă