Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un tren a lovit un microbuz în Buzău. A fost activat planul roșu de intervenție

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu un microbuz de călători a fost lovit de tren.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2019 - 23:11

UPDATE. Trei persoane au decedat, 10 au fost grav rănite şi una a suferit răni uşoare în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi un tren la trecerea de cale ferată din localitatea buzoiană Bîlhacu, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie.

În sprijinul salvatorilor de la Buzău, ISU Brăila a trimis două ambulanţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, microbuzul cu călători a fost lovit de tren la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu. El a precizat că la faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane Marie Vrapciu, a declarat pentru AGERPRES că microbuzul circula pe ruta Buzău-Brăila, iar traficul pe DN 2 B a fost deviat pe ruta Cilibia-Caragele-Luciu-Largu-Ruşţu-Surdila Greci.

Paisprezece victime au fost înregistrate în accidentul de la Bîlhacu iar numărul acestora ar putea creşte, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie.

"Sunt deja 14 victime, situaţia este în dinamică şi numărul acestora ar putea creşte. La faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU", a declarat pentru AGERPRES George Creţu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane Marie Vrapciu, a declarat pentru AGERPRES că microbuzul circula pe ruta Buzău-Brăila iar traficul a fost deviat pe ruta Cilibia-Caragele-Luciu-Largu-Ruşţu-Surdila Greci.

Comentarii