5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tren a lovit un microbuz în Buzău. A fost activat planul...

Un tren a lovit un microbuz în Buzău. A fost activat planul roșu de intervenție

UPDATE. Trei persoane au decedat, 10 au fost grav rănite şi una a suferit răni uşoare în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi un tren la trecerea de cale ferată din localitatea buzoiană Bîlhacu, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie.

În sprijinul salvatorilor de la Buzău, ISU Brăila a trimis două ambulanţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, microbuzul cu călători a fost lovit de tren la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu. El a precizat că la faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane Marie Vrapciu, a declarat pentru AGERPRES că microbuzul circula pe ruta Buzău-Brăila, iar traficul pe DN 2 B a fost deviat pe ruta Cilibia-Caragele-Luciu-Largu-Ruşţu-Surdila Greci.

Paisprezece victime au fost înregistrate în accidentul de la Bîlhacu iar numărul acestora ar putea creşte, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie.

“Sunt deja 14 victime, situaţia este în dinamică şi numărul acestora ar putea creşte. La faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU”, a declarat pentru AGERPRES George Creţu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane Marie Vrapciu, a declarat pentru AGERPRES că microbuzul circula pe ruta Buzău-Brăila iar traficul a fost deviat pe ruta Cilibia-Caragele-Luciu-Largu-Ruşţu-Surdila Greci.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă