30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore...

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în urma activităţilor desfăşurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiulu Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Tânărul respectiv l-a lovit pe poliţist peste mână cu o bâtă, provocându-i o fractură la un deget de la mâna dreaptă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi, duminică, de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii şi nepoţii săi i-au spart geamurile de la două autoturisme.

Ulterior, membrii aceleiaşi familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuinţa altor persoane, rude cu proprietarii maşinilor.

“Poliţiştii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre poliţişti a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost informat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă