19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina...

VIDEO. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni, la un mall din Brăila

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu.

UPDATE. Şoferul care a rănit duminică zece persoane, şapte în parcarea mall Brăila, doi pietoni aflaţi pe centura oraşului şi a înjunghiat un bărbat după care i-a furat maşina, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Cazasu, se află în stare gravă, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a fost băgat direct în sala de operaţie. Celelalte nouă persoane rănite, şapte în parcarea mall-ului şi două pe centura oraşului, se află în stare stabilă, ele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

UPDATE: Zece răniţi, internaţi în spital, la Brăila, unul dintre aceştia este în operaţie în prezent. Printre cei răniţi sunt şi doi copii

Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane.

În total, cinci pietoni au fost răniţi, între care doi copii. Aceştia şi bărbatul înjunghiat au fost transportaţi la spital.

Agresorul a fost reţinut. El se află acum în custodia poliţiei. Şase persoane au ajuns la spital. Au toţi traumatisme.

Dintre victime, bărbatul înjunghiat este în stare foarte gravă, el fiind deja în operaţie la Spitalul Judeţean Brăila. Şi celelalte şase victime au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila, având traumatisme cranio-cerebrale, fiind conştienţi şi în stare stabilă.

 

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă