10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tânăr a fost reţinut pentru trafic şi consum de droguri

Un tânăr a fost reţinut pentru trafic şi consum de droguri

Potrivit sursei citate, tânărul ar fi procurat canabis, atât pentru consum propriu cât şi pentru comercializare, încă din anul 2013.

“Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – BT Vrancea au depistat în flagrant un bărbat care avea asupra lui cannabis. Din cercetări a reieşit faptul că, începând din anul 2013, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Focşani, ar fi procurat cannabis atât pentru consum propriu cât şi pentru comercializarea către alte persoane. (…) În urma unui flagrant, asupra bănuitului poliţiştii au găsit circa 80 gr. cannabis destinat vânzării”, a informat joi DIICOT Vrancea.

Alte 40 de grame de cannabis şi mai multe dispozitive destinate comercializării drogurilor au fost găsite în urma unor percheziţii domiciliare efectuate la şase persoane suspecte.

“După organizarea flagrantului, au fost efectuate şase percheziţii domiciliare la locuinţele principalilor bănuiţi, în urma cărora au fost identificate şi ridicate cantitatea de aproximativ 40 gr. cannabis, cinci grindere şi trei cântare electronice. Şase persoane au fost conduse la sediul DIICOT – BT Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise”, precizează DIICOT Vrancea.

În urma probatoriului administrat, DIICOT Vrancea a emis ordonanţă de reţinere împotriva tânărului de 29 de ani, acesta urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, a precizat sursa citată.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă