Un șofer de autobuz din Constanța a fost bătut de un grup de tineri

Un şofer al regiei de transport din Constanţa a fost agresat, vineri seară, de un grup de tineri, în timp ce se afla la serviciu, poliţiştii declanşând cercetările pentru prinderea agresorilor, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

22.03.2019 - 21:41

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, vineri seară, şoferul unui autobuz de pe linia 2-43 care se deplasa către cartierul Poarta 6 fost lovit de un grup de tineri în timp ce se afla oprit într-o staţie de pe bulevardul 1 Mai.

„Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital”, spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie care a deschis o anchetă pentru prinderea făptaşilor.

Oamenii legii spun că, în urma primelor cercetări, se pare că la oprirea în staţia respectivă, grupul de tineri, care se afla la uşa din spate a autobuzului, a apăsat butonul de urgenţă, care împiedică vehiculul să mai pornească. În momentul în care şoferul a mers să vadă ce s-a întâmplat, s-a iscat un conflict, acesta fiind lovit cu pumnul în faţă de unul dintre tineri.

Conducătorul auto nu a formulat până în prezent plângere împotriva agresorilor, dar poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru loviri sau alte violenţe.

Comentarii