Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un pistol cu bile, găsit de drumari aruncat la gunoi într-o parcare pe DN6

Drumarii au găsit, în timp ce au curăţat de gunoaie o parcare pe DN6, un pistol cu bile care fusese aruncat. Arma a fost predată Postului de Poliţie din comuna Lovrin şi urmează să fie analizată.

Share

Rl online 0 comentarii

12.12.2018 - 10:28

Potrivit Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe lângă tot felul de lucruri aruncate pe marginea drumului, în parcări, drumarii au găsit miercuri un pistol cu bile.

”Pe lângă televizoare, frigidere, pe lângă piese auto de mari dimensiuni, saci cu legume şi fructe şi multe alte obiecte de uz casnic sau mai puţin casnic care se găsesc în parcările de pe drumurile naţionale odată cu acţiunile de curăţenie şi igienizare, drumarii care se aflau într-o parcare pe DN6, după localitatea Şandra, jud. Timiş, au descoperit… un pistol. A fost anunţată Poliţia, care a constatat că este vorba de un pistol cu bile”, a anunţat DRDP Timişoara.

Arma a fost predată, cu proces-verbal, Postului de Poliţie din comuna Lovrin şi urmează să fie supusă unei expertize.

Comentarii

loading...