Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un membru al CNA îi compară pe protestatarii care l-au huiduit pe președintele CCR cu legionarii

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), îi compară pe protestatarii care l-au urmărit pe președintele Curții Constituționale a României (CCR) cu legionari.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2018 - 21:22

“Întâi s-au aruncat în mașina unui deputat al României, apoi au agresat pe stradă un altul. Au vrut să intre cu forța în Guvern, după care au aruncat cu bolovani și au furat arme de la jandarmi. Acum au năvăllit la casa unui judecător, șef al Curții Constituționale și l-au amenințat... Vă dați seama câți fani ar fi câștigat legionarii dacă ar fi avut și ei, atunci, lasere cu care să-și proiecteze ura viscerală și demența pe toți pereții? Toată armata țării nu le-ar fi făcut față!”, a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide şi Marian Ceauşescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR.

Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

"Aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul, domnule? Aţi devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

"Demnitatea şi onoarea", a răspuns preşedintele CCR.

"Sluga PSD, oameni vânduţi", a venit replica.

În discuţie a intervenit un alt bărbat, probabil paznicul clădirii, care strigă: "Pleacă de aici, ce cauţi aici?".

Valer Dorneanu a revenit la uşă pentru a aplana conflictul şi l-a îndemnat pe bărbatul care schimba replici cu protestatarii să se retragă.
 

Comentarii

loading...