4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn jandarm şi concubina acestuia, cercetaţi de DIICOT pentru exploatarea sexuală a...

Un jandarm şi concubina acestuia, cercetaţi de DIICOT pentru exploatarea sexuală a două minore

Potrivit Monitorul de Suceava, un jandarm şi concubina acestuia sunt ultimii doi inculpaţi pentru trafic de minori, sub forma prostituţiei, într-un dosar intrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava.

Procurorii i-au pus sub acuzare pe Mihai Gabriel Latiş şi pe Ionela Adelina Boiciuc, care sunt acuzaţi că au exploatat sexual două minore în vârstă de 15 ani, care au făcut sex cu clienţi găsiţi de aceştia în locuinţa comună a celor doi.

Mihai Gabriel Latiş, în vârstă de 39 de ani, şi-ar fi dat demisia din structura Jandarmeriei zilele trecute, imediat ce a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT. El activa la Detaşamentul de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc.

Din anchetă rezultă că cei doi, care aveau o relaţie de concubinaj, i-au propus unei minore, la finele anului 2016, după ce în prealabil se împrieteniseră cu ea, să facă sex contra cost cu bărbaţi pe care ei îi găsesc, iar banii obţinuţi să îi împartă. La momentul recrutării fata abia împlinise 15 ani.

Respectiva fată a întreţinut relaţii sexuale până în vara anului 2017. Banii erau încasaţi de minoră, iar aceasta, conform înţelegerii, le dădea celor doi jumătate din sumele obţinute.
În ianuarie 2017, Latiş ar mai fi racolat o altă fată, tot în vârstă de 15 ani, care stătea în gazdă în municipiul Câmpulung Moldovenesc, fiind elevă la un liceu. Cei doi s-au împrietenit cu fata,  o vizitau şi ieşeau împreună în oraş.

Procurorii susţin că cei doi au insistat pe lângă ea să practice prostituţia, această persistenţă putând fi asimilată cu o presiune continuă şi cu faptul că cei doi au profitat de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia. Fata a început să facă sex contra cost.
Sumele de bani, rezultă din cercetări, erau încasate de cei doi concubini, care îi dădeau minorei sume între 50 şi 150 de lei, pentru fiecare client.

Datele de anchetă duc spre concluzia că aproape toate partidele de sex au avut loc în locuinţa comună a celor doi inculpaţi din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Judecătorii au stabilit, la prima instanţă, că cei doi pot fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă