9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, distrus la aterizare

Un elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, distrus la aterizare

”În data de 8 martie 2019, în jurul orei 09.30, pe aerodromul Strejnic, un elicopter de mici dimensiuni  Robinson 22 cu înregistrarea YR-MDV, aparţinând Scolii Superioare de Aviaţie Civilă, a fost implicat într-un eveniment de aviaţie, soldat cu distrugerea aeronavei. Nu sunt victime”, a transmis Ministerul Transporturior.

Sursa citată a precizat că o echipă de investigatori a Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile se deplasează la locul evenimentului.

În plus, s-a constituit şi o comisie internă de investigaţie a Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pentru a determina cauzele producerii acestui eveniment.

La râdul lor, reprezentanţii ISU Prahova au precizat că nu s-au înregistrat apeluri prin intermediul serviciului 112, referitoare la incidentul aviatic.

”Şcoala de Aviaţie Strejnic a informat că în momentul efectuării unei manevre de aterizare un elicopter a atins cu partea din spate solul. Cele două persoane aflate la bord nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Prahova.

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă