Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, distrus la aterizare

Un elicopter de mici dimensiuni aparţinând Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă a fost distrus, vineri, în urma unei manevre de aterizare, pe aerodromul Strejnic, în judeţul Prahova. Cele două persoane aflate la bord nu au necesitat îngrijiri medicale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.03.2019 - 11:00

”În data de 8 martie 2019, în jurul orei 09.30, pe aerodromul Strejnic, un elicopter de mici dimensiuni  Robinson 22 cu înregistrarea YR-MDV, aparţinând Scolii Superioare de Aviaţie Civilă, a fost implicat într-un eveniment de aviaţie, soldat cu distrugerea aeronavei. Nu sunt victime”, a transmis Ministerul Transporturior.

Sursa citată a precizat că o echipă de investigatori a Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile se deplasează la locul evenimentului.

În plus, s-a constituit şi o comisie internă de investigaţie a Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pentru a determina cauzele producerii acestui eveniment.

La râdul lor, reprezentanţii ISU Prahova au precizat că nu s-au înregistrat apeluri prin intermediul serviciului 112, referitoare la incidentul aviatic.

”Şcoala de Aviaţie Strejnic a informat că în momentul efectuării unei manevre de aterizare un elicopter a atins cu partea din spate solul. Cele două persoane aflate la bord nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Prahova.

Comentarii