Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deţinut s-a sinucis la Penitenciarul Târgu Jiu

Un deţinut s-a sinucis, miercuri, la Penitenciarul Târgu Jiu, el fiind găsit spânzurat în celula sa. Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar fără vreun rezultat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2019 - 17:57

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Târgu Jiu, miercuri, în jurul orei 14.00, personalul medical al penitenciarului a intervenit pentru acordarea primului ajutor unui deţinut care s-a spânzurat în camera de deţinere.

Astfel, au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Târgu Jiu, care a preluat procedura, dar în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul, la ora 15.15.

“În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea familiei persoanei în cauză, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor”, au mai precizat reprezentanţii Penitenciarului Târgu Jiu.

Comentarii

loading...