Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deputat liberal critică “activiștii neo-marxiști” care se opun referendumului pentru căsătorie

Deputatul liberal Daniel Gheorghe îi critică pe cei care au susținut că referendumul pentru căsătorie a fost unul “al urii” și atrage atenția asupra unei situații create în Irlanda.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2018 - 17:53

Parlamentarul avertizează asupra unui precedent creat în Irlanda, unde, prin referendum, s-a renunțat la interzicerea blasfemiei. “Am văzut cum toți activiștii neo-marxiști băteau câmpii că Referendumul din România ar fi un referendum al urii. Că nu a avut legătură cu ura față de cineva anume este foarte clar și nu discutăm aici subiectul. Însă altceva vreau să spun: în Europa chiar a avut loc în aceste zile un referendum al urii, al urii față de creștini ma exact. Asta în Irlanda unde, sub o frenezie generală, a fost eliminată prevederea din Constituție care interzicea blasfemia. Blasfemia nu are legătură cu critica la adresa religiei și nici cu dreptul de a nu crede. În traducere, Irlanda și-a dat liber la înjurat și insultat simbolurile religioase și denigrat în mod obscen toată ierarhia divin umană a Bisericii! Una e dreptul la critică iar alta e atacul la fundamentele credinței!”, a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

 

 

Comentarii