Un candidat PNL din Buzău, obligat să rămână în casă după confirmarea cu Covid-19

Ionuț Iuga, candidat PNL la o funcție de consilier județean în Buzău, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus și până la însănătoșire ratează campania electorală.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 26.08.2020 - 10:40

Ionuț Iuga a anunțat pe pagina de Facebook că rezultatul în urma unui test PCR-CT pentru Covid-19 a fost pozitiv și că deja se află sub tratament la domiciliu, având forma fără simptome a bolii.

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice.”, a transmis Ionuț Iuga.

El i-a asigurat pe colegii din PNL că le va fi alături în activitatea electorală specifică dar numai prin intermediul tehnologiei, fiind exclusă orice interacțiune fizică.

„Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap. Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident.”, a mai spus Iuga.

Comentarii