Un bătrân de 87 de ani a fost salvat de pompieri la trei zile după ce a căzut într-o mlaștină

Un bărbat din 87 de ani, care a plecat de acasă pe 1 iunie şi nu mai revenit, a fost găsit joi după amiaza într-o mlaştină de la marginea municipiului Slatina de unde a fost scos de pompieri şi apoi preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 03.06.2021 - 20:00

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, dispariţia bătrânului a fost sesizată în ziua de 2 iunie, de către fiul acestuia, iar căutările efectuate cu echipe sporite de poliţişti şi pompieri au durat 18 ore.

Bărbatul de 87 de ani plecase de acasă în ziua de 1 iunie. El a fost găsit joi după amiaza, într-o zonă greu accesibilă de la periferia municipiului Slatina.

„În cursul zilei de 3 iunie, în jurul orelor 17,00, bătrânul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetaţie înaltă şi apă, fiind extras şi preluat de paramedicii SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt", a precizat Grigorescu, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, intervenţia echipelor de salvare a fost îngreunată de faptul că terenul în zonă este foarte accidentat, iar bărbatul era blocat în mlaştină până la nivelul brâului.

„Pacientul, în vârstă de 87 de ani, a fost adus într-o zonă sigură de echipajele de pompieri şi preluat de cadrele medicale, conştient, cu hipotermie. Acesta a fost transportat la UPU Slatina", a precizat Băsăşteanu.

Citește totul despre:

#isu #bătrân #slatina

Comentarii