Un bărbat din Vietnam a murit după ce a fost înjunghiat în Portul Constanţa

Un bărbat de 29 de ani din Vietnam a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost înjunghiat de un conaţional în vârstă de 42 de ani. Incidentul a avut loc în Portul Constanţa, cei doi fiind angajaţi ai unei societăţi din port.

Share

Rl online 0 comentarii

03.10.2018 - 09:23

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, marţi seară, în incinta Portului Constanţa a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi l-a înjunghiat pe celălalt cu un obiect ascuţit. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale constatând că victima avea o plagă în abdomen. Bărbatul era conştient şi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ulterior, el a făcut stop cardiorespirator la spital şi nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii spun că victima avea 29 de ani. Agresorul, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat de poliţiştii Secţiei Transporturi Maritime, care continuă cercetările în acest caz.

Ancheta va fi preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care vor face şi încadrarea juridică a faptei.

Comentarii