11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat cool are multe perechi de sneakears

Un bărbat cool are multe perechi de sneakears

Sneakers pentru barbati reprezinta incaltamintea ideala, cand ai mult de mers pe jos, pe drumuri pietruite si cu denivelari si cand ai greutati de dus.

Exista multe legaturi intre ceea ce faci, cat mergi, in ce conditii mergi si talpa si fetele incaltamintei tale.

Sneakers iti pun in valoare piciorul, dar asigura si confortul maxim al piciorului. Talpa este flexibila, adica se adapteaza traseului, dar ofera si caldura necesara degetelor sa se simta perfect si nu le agreseaza in niciun fel in timpul deplasarii. Facuta din cele mai bune materiale, ea este impermeabila, termoizolanta si impiedica picioarele sa transpire.

Un magazin cu Sneakers de calitate este Olliegangshop.ro, iar de aici isi comanda toti barbatii eleganti din Romania cel putin 3-4 perechi de incaltaminte sport. Dependenta este data de urmatoarele calitati ale produselor:

-aspectul lor este irezistibil
-rezista in timp si isi pastreaza aspectul initial multe luni dupa purtarea acestora
-pretul este onest raportat la rezistenta, aspectul lor si confortul pe care il ofera picioarelor
-se pot asorta la blugi si la geaca sport de firma (Nike, Adidas) si gata tinuta potrivita pentru o zi obisnuita de munca sau de plimbat prin oras
-pot fi purtati si iarna, cand nu este zapada si cand nu este ger foarte mare.
-striatiile ferme de pe talpa sunt antialunecare, deci purtatorul lor va fi ferit de eventualele accidentari.

Magazinul prezentat mai sus are in stoc cele mai noi modele de sneakers expuse pe trei pagini virtuale, in ordinea crescatoare a preturilor, iar cromatica lor este indrazneata. Un barbat cu stil va face din acesta incaltaminte de calitate pata de culoare a tinutei sale.

El poate miza pe bleumarin, maro, indigo sau negru si isi poate alege sneakers rosii sau galbeni. Preturile sunt cuprinse intre 399 de lei si 599 de lei.

Magazinul online prezentat mai sus este mult mai avantajos decat unul fizic, fiindca:

-produsele pot fi analizate indelung inainte de punerea lor in cos. Cumparatorul poate sta si o ora pe site, intorcandu-se de la un produs la altul.
-exista multiple posibilitati de contact, deoarece magazinul are si pagina de Facebook
-la comenzi de 400 de lei, livrarea la domiciliu a produselor se face 100% gratuit.
-in magazinul prezentat mai sus apar mereu cele mai noi produse, iar barbatii care doresc sa fie la moda sunt abonati la noutatile Olliegangshop.ro.
-sneakers care imita ghetutele pot fi purtati si pe zapada si cand este mai frig afara.

Barbatii cool isi cumpara acum doua-trei perechi pe care sa le poarte cu placere cand au drumuri lungi si multe de facut. Acum ei stiu ca au de unde alege, fiindca isi comanda perechi cuminti, ce pot fi asortate cu geaca, tricoul lung sau camasa groasa, cu blugii sau cu geaca, dar si perechi puternic contrastante cu restul tinutei: rosii sau galbene.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă