7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn alt frate al lui Nicuşor Dan are o terasă ilegală. Tot...

Un alt frate al lui Nicuşor Dan are o terasă ilegală. Tot în Orăşelul copiilor

După ce a intervenit pentru scăparea lui Mihai Mitrache de dărâmarea restaurantului “Medieval,” prin metoda traficului de influenţă la Primărie, Nicuşor Dan va aplica metoda salvării “Câinelui” şi la Trifoiaş? Întreabă Cetățeanul.net

Restaurantul Trifoiaș, din Parcul „Orășelul Copiilor”, condus din umbră de Dan Trifu, unul dintre activiștii lui Nicușor Dan, s-a extins ilegal pe domeniul public după aceeași stratagemă folosită și de afaceristul Mihai Mitrache, zis „Câine”.

Ce e interesant e că atunci când Primăria sectorului 4 a dorit să înceapă acţiunea de proiectare a noii parcări din marginea Parcului Tineretului, Dan Trifu şi Nicușor Dan au sărit în apărarea boscheţilor, pe care ei i-au poreclit spaţiu verde, numai pentru a bloca noua construcţie de interes public.

Având autorizaţia de închiriere a spaţiului public expirată, patronul Trifu riscă acum să pățească la fel ca și Câine – să rămână sub cerul liber în „Orășelul Copiilor”, scrie Cetăţeanul.net.

Recent, Valerian Atomulesei, unul dintre foştii proprietari de restaurant aşezat pe spaţiul verde a intervenit într-o postare pe facebook spunând că el şi-a vândut afacerea şi se întreba că sunt alţii în situaţia similară “Câinelui,” dar de ce nu sunt demolaţi.

Legea spaţiilor verzi spune clar: nu poţi avea o construcţie definitivă pe spaţiul verde, nici pe domeniul public, care conform Codului civil nu poate fi înstrăinat.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă