13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn accident rutier a generat o bătaie generală la Galați. Câte persoane...

Un accident rutier a generat o bătaie generală la Galați. Câte persoane au fost implicate

Scandalul a avut loc luni pe o stradă din Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.

În timpul verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alți doi bărbați, de 32 și 35 de ani, aflați în autoturism, au fost reținuți, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Marți cei patru sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...
Ultima oră
Pe aceeași temă