Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ucigașul polițistului din Timiș a fost găsit mort în arest

Marcel Lepa, infractorul care l-a împușcat mortal pe un polițist din județul Timiș, a fost găsit mort, în celulă, în noaptea de duminică spre luni.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2019 - 17:59

Marcel Ionel Lepa (48 de ani) a fost găsit spânzurat în celula sa de la Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara.

Prima ipoteză este că Lepa s-ar fi sinucis. Membrii unui echipaj al Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

„Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15”, a anunțat, luni dimineață, un comunicat transmis de ANP.

La penitenciarul din Timișoara a fost deschisă o anchetă internă.

Pe numele lui Marcel Lepa era emis un mandat internațional de arestare pentru tâlhărie, iar acum ar fi urmat să fie judecat pentru omor deosebit de grav.

Marcel Lepa fusese capturat de polițiștii de la SIAS, în localitatea Remetea Mare din județul Timiș, în urmă cu o săptămână, după ce îl împușcase mortal, duminică (acum opt zile), pe polițistul Cristian Amariei. Imediat după aceea, Lepa reușise să fugă, iar pe parcursul operațiunii de capturare a mai rănit, tot prin împușcare, încă un polițist.

În momentul în care a fost capturat, Lepa era rănit și avea încă asupra lui pistolul cu care trăsese asupra celor doi polițiști. Pistolul folosit de Lepa este de proveniență sârbească.

Comentarii