Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turiști bucureșteni fugăriți de ursoaică prin Munții Bucegi

Jandarmii montani au intervenit marţi seara pentru recuperarea a cinci turişti din Bucureşti, aflaţi pe traseul Vârful Omu-Gura Diham din Munţii Bucegi, care au fost fugăriţi de o ursoaică cu pui.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2018 - 08:37

Potrivit Jandarmeriei Prahova, jandarmii montani din Buşteni au plecat într-o acţiune de recuperare a cinci turişti din Bucureşti care au fost fugăriţi de o ursoaică cu pui pe traseul Vârful Omul-Gura Diham.

Turiştii, cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani, vor fi coborâţi în staţiune.

Jandarmeria Prahova susţine că turiştii nu au fost răniţi, dar rucsacurile lor au fost găsite pe traseu, sfâşiate de animale.

”Documentele şi telefoanele turiştilor au fost găsite” au spusreprezentanţii Jandarmeriei Prahova.

Comentarii