Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turişti blocaţi pe munte după surparea unui drum din cauza viiturilor

Autorităţile din judeţul Argeş intervin în sprijinul a douăzeci de turişti care au rămas blocaţi pe munte, un zona localităţii Nucşoara, după ce un drum s-a rupt din cauza viiturilor, iar autoturismele nu au pe unde înainta.

Share

Rl online 0 comentarii

05.08.2018 - 20:57

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Argeş, angajaţi ai Ocolului Silvic şi autorităţile locale din Nucşoara intervin, duminică seara, pe Valea Cernatului, unde 20 de turişti care coborau dinspre munte au rămas blocaţi, după ce un drum s-a rupt din cauza aluviunilor, au declarat reprezentanţi ai ISU Argeş.

Comentarii

loading...