Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan, despre proiectele lui Dragnea: Populism ieftin

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, consideră că proiectul depus la Parlament de Liviu Dragnea privind sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi cel referitor la indemnizaţia mamelor sunt ''scoase din sertar pentru a acoperi frăţia infractorilor''.

Share

Rl online 0 comentarii

14.05.2019 - 13:42

"Sunt proiecte scoase din sertar ca să acopere frăţia infractorilor de doi ani şi jumătate. Dacă erau preocupaţi, le votau până acum", a afirmat, marţi, Raluca Turcan, la Parlament.

Ea a adăugat că, "doi ani şi jumătate, Parlamentul a fost dominat de legile justiţiei şi apărarea infractorilor. Acum, înainte cu două săptămâni de alegerile pentru PE, contestatarul şef al UE vine şi spune că România trebuie să aibă acelaşi standard pentru produsele agricole, în condiţiile parlamentarii lui în PE s-au opus unei directive (...) exact pentru ca produsele româneşti să aibă aceeaşi calitate cu produsele europene".

"Este o bătaie de joc. Este un populism ieftin. (...) Exact în ultima zi de activitate parlamentară, Liviu Dragnea este preocupat de calitatea produselor agricole în România", a mai spus Turcan.

În privinţa proiectului dedicat mamelor, care pot să obţină venituri din activităţi independente pe perioada concediului maternal, ea arătat că "Liviu Dragnea are un singur proiect - apărarea infractorilor şi albirea dosarului său de condamnare definitivă la închisoare cu executare".

"PNL apără constant în Parlament şi drepturile copiilor prin majorarea alocaţiilor, întârziate cu două luni la majorare de către această majoritate parlamentară, drepturile persoanelor care muncesc în România şi drepturile persoanelor care îşi cresc copiii. PNL este de partea bună a baricadei şi a proiectelor pentru cei mulţi. Liviu Dragnea să pună întâi de toate în fiecare declaraţie pe care o face albirea dosarului personal, pentru că acesta e proiectul lui de ţară", a conchis Raluca Turcan.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a depus marţi la Parlament două proiecte de lege - unul care priveşte sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi altul pentru modificarea şi completarea art. 16 alin. 3 din OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor.

Comentarii