Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tulcea: Lucrările de construire a unui cartier rezidenţial ar putea începe anul acesta

Primăria municipiului Tulcea intenţionează ca la jumătatea acestui an să înceapă lucrările de amenajare a unui cartier cu 320 de unităţi locative, iar peste trei ani ansamblul să fie dat în folosinţă.

Share

Rl online 0 comentarii

06.03.2019 - 09:19

"Primul modul care va fi construit va fi constituit din apartamentele contractate prin credit ipotecar. Speranţa mea este ca la jumătatea anului să înceapă amenajarea acestor unităţi locative. Cred că peste trei ani tot ansamblul va fi încheiat", a declarat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

El a mai spus că viitorul cartier va avea o suprafaţă de două hectare, va număra 320 de unităţi locative şi că jumătate dintre ele vor fi destinate angajaţilor unităţilor militare din judeţ.

"Condiţia de preluare de la Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a terenului a fost ca jumătate din unităţile locative care se vor construi să fie pentru angajaţii unităţilor militare care aparţin de minister", a amintit Hogea.

Potrivit sursei citate, pentru viitorul ansamblu rezidenţial au fost întocmite studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic.

De la începutul anului 2000, Primăria municipiului Tulcea şi MApN au încercat să ajungă la o înţelegere pentru construirea unui cartier rezidenţial pe o suprafaţă de 2,5 hectare de teren, demersurile, potrivit autorităţii locale, fiind îngreunate atât de solicitările Ministerului Apărării considerate "exagerate", cât şi de schimbările produse de-a lungul timpului la nivelul conducerii ministerului.

Comentarii

loading...